Farmaceutische dienstverlening

BioEasy biedt u transparante en efficiënte oplossingen
BioEasy bestaat uit een team van openbaar apothekers, met jarenlange ervaring als zorgverleners. Ook zijn wij innovatieve ondernemers in een alsmaar veranderend zorglandschap. We kijken met een frisse blik en denken mee met de patiënt en de specialist. Hierdoor is BioEasy kundig, maar ook laagdrempelig en benaderbaar. BioEasy is thuis in de markt van de biologicals. Daarnaast werken we ook met biosimilars. Doelmatig gebruik van geneesmiddelen staat bij ons op de voorgrond.

Benieuwd of wij iets voor uw artsenpraktijk of ZBC (in wording) kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij kijken, samen met u, wat wij voor u en uw patiënten kunnen betekenen.

Heeft u vraag over onze diensten? Laat het ons weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

neem contact op

HOOGWAARDIG KWALITEIT

Goede farmaceutische zorg op maat, dat is waar BioEasy voor staat. We staan artsen en specialisten bij in het maken van het beste behandelplan voor elke patiënt.

WERKGEBIED

De goede medicatie, op het juiste tijdstip. Met de benodigde informatie en instructie hoe het middel gebruikt moet worden. BioEasy zorgt ervoor dat de patiënt optimaal wordt behandeld.

BENADERBAAR EN BEREIKBAAR

BioEasy is toegankelijk en bereikbaar: zowel voor de behandelend arts als de patiënt voor alle vragen omtrent medicatie.